sestdiena, 2011. gada 26. februāris

Dieviete Kylie Minogue

Koncerta laikā manā galvā "šļakstījās" domas: " Kā to var paveikt? Kā to var saorganizēt? Kur šādus atribūtus var pasūtīt?". Visticamāk atbilde uz šiem jautājumiem jāmeklē tajā aspektā, ka tas ir pasaules līmeņa šovs, kuram ir paredzēts būt visos pasaules kontinentos un tādās vērienīgās ciemošanās reizēs jāsapošas kārtīgi un ciema kukulim ar vienu bulciņu nepietiks. Es domāju, visi skatītāji, nākdami uz koncertu, prātoja, ko gan Kailija būs sagatavojusi un ar ko spēs pārsteigt.
Laikam tāpēc Kailija sagatavojās ne pa jokam - var tikai minēt, cik cilvēku ir strādājis un cik naudas ir ieguldīts, lai šādu šovu sarīkotu.
Visiespaidīgākā man šķita kopējā idejas ieturēšana līdz pēdējai detaļai - skatuve, tērpi, dejotāji, atribūti, projektoros redzētās grafikas un video. Šajā koncertā visspēcīgākais izrādījās horeogrāfijas "dievs". Cik tās kustības bija saskaņotas, mūzikai piemērotas, oriģinālas! Woow! Un dejotāji, kas to spēj izdarīt ir vēl lielākas apbrīnas vērti. Katrai sievietei (vai vīrietim, kam patīk vīrieša ķermenis) bija kur acis pamielot. Skaisti!
Un Kailija ... kā maza Afrodīte tipināja pa skatuvi un dziedāja. Jā! Balss viņai ir!
Pamanīju arī to, ka starp skatuves biedriem bija sirsnīgas attiecības - viens otru pieturēja, pavadīja un samīļoja. Mīļi!
Iepriekšminētais runā pats par sevi: no šī koncerta emocionālu baudījumu neguvu, bet redzes un apbrīnošanas receptori darbojās uz pilnu slodzi. Piekrītu, ka tā bija kā salda pasaka, kuru lasīt ir ļoti interesanti, un lēmums un griba pārvērst to par īstenību ir paša rokās.

1 komentārs:

  1. Pēc Tevis rakstītā varu secināt, ka Kailija atbrauca nevis ar 1 bulciņu, bet ar visu maizes ceptuvi! :)

    AtbildētDzēst