pirmdiena, 2019. gada 15. aprīlis

Dāņu režisora Tomasa Vinterberga filma Kursk (2018)

Pagājušonedēļ noskatījāmies filmu par katastrofu, kas notika teju pirms 19 gadiem. Varētu to nosaukt par tipisku katastrofu filmu, ja ne tās sajūtas, kuras kaut kur zemapziņā tup, kopš tās nedēļas, kad sekoju reālajiem notikumiem Krievijā Barenca jūrā.
Notikuma apstākļi ir neticami nežēlīgi un skarbi. Tas skar tikko izveidojušās ģimenes, bērnus, galvenokārt 30 gadus vecus vīriešus, kas piedalās jaudīgās zemūdenes militārās apmācībās. Ironiski, ka zemūdene bija iesaukta par "nenogremdējamo" savas uzbūves un izmantojamo tehnoloğiju dēļ. Taču tās eksplutēšanas aprakstā un noteikumos netika pieļauta iespēja, kā tā var avarēt vai uzsprāgt, līdz ar to nebija plāna, kā tādā gadījumā organizēt glābšanas operāciju. Tas izklausās tik necilvēcīgi, ka filmas laikā domas un dusmas mutuļo kā vārošā katlā. No bezatbildības līdz augstprātībai, no izmisuma līdz naidam. Galvenajiem aktieriem labi izdevās iznest sižetā klātesošās emocijas. Grūti bija izturēt viņu cerību pilnās sirdis, jo man pašai cerību nevarēja būt.
Pēc filmas manī dzīvo pārdomas par cilvēces virzību, tās attīstību. Kā karš, nežēlība un augstprātība cilvēka dzīvi saberž putekļos. Secinājums?

Cilvēces galvenā vērtība ir pazemība, taču tā mums vēl jāmācās un jārod sevī.

2 komentāri:

  1. Labdien, es vēlos dalīties ar savu brīnišķīgo liecību Pēc tam, kad jau vairākus gadus bijāt attiecībās ar vīru, viņš izcēlās ar mani, es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgs, es gribēju viņu tik daudz, jo man bija mīlestība Viņam es lūdzu visu, es apsolīju, bet atteicās. Es paskaidroju savu problēmu savam draugam un viņa ierosināja, ka es drīzāk sazināšos ar pareizrakstības ritentiņu, kas varētu man palīdzēt izlikt burvestību, lai atgrieztu viņu, bet es esmu veids, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles, kā to izmēģināt, pa e-pastu nosūtīja pareizrakstības ritentiņu, un viņš man teica, ka nav problēmu, ka viss būs labi pirms trim dienām, ka mans ex atgriezīsies pie manis pirms trīs dienām, viņš lika burvestību un pārsteidzoši otrajā dienā, tas bija ap plkst. Mans ex sauc mani, es biju tik pārsteigts, es atbildēju uz zvanu un viss, ko viņš teica, bija, ka viņš bija tik žēl par visu, kas noticis, ka viņš gribēja, lai es atgrieztos pie viņa, ka viņš mani ļoti mīl. Es biju tik laimīgs un devos pie viņa, ka mēs atkal dzīvojām kopā kopā. Kopš tā laika es esmu solījis, ka ikvienam, kam es zinu, ka viņiem ir attiecības problēma, es varētu palīdzēt šai personai, nosūtot viņu vienīgajam reālajam un spēcīgajam pareizrakstības ritentam, kurš man palīdzēja ar savu problēmu. e-pasts: babawalewiseman01@gmail.com varat viņam nosūtīt e-pastu, ja jums ir nepieciešama viņa palīdzība jūsu attiecībās vai citā lietā.

    Mīlestības burvestības
    Nopelniet labu naudu vai laimē loteriju.
    Panākt panākumus biznesā.
    Garīgās problēmas.
    Win tiesu.
    Meklējiet savu dzīves partneri.
    Iegūstiet labi apmaksātu darbu.
    Iegūstiet kontroli pār savu laulību.
    Saņemiet labumu un piesaistiet cilvēku piesaisti.
    Atgūstiet zaudēto naudu.
    Dziedē jūs par visām slimībām. gan ārstējami, gan neārstējami.
    Atrisiniet grūtniecības problēmas un svētī jūs ar bērniem utt.

    Sazinieties ar šo lielisko cilvēku, ja jums ir kādas problēmas ar ilgstošu risinājumu
    izmantojot babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    Paldies vēlāk

    AtbildētDzēst
  2. Hello everyone. I was heartbroken because i had very small penis, not nice to satisfy a woman, i had so many relationship called off because of my situation, i have used so many product which i found online but none could offer me the help i searched for. i saw some few comments about this specialist called Dr osemuhau and decided to email him on so I decided to give his herbal product a try. i emailed him and he got back to me, he gave me some comforting words with his herbal pills for Penis t, Enlargement Within 1 week of it, i began to feel the enlargement of my penis, " and now it just 2 weeks of using his products my penis is about 9 inches longer and am so happy..feel free to contact Dr osemuhau on(drosemuhau@gmail.com) him this number +2348168714427

    AtbildētDzēst