piektdiena, 2012. gada 20. aprīlis

Goran Gora koncerts mežā un Dikļu pils izcilība

Sestdien devāmies uz Dikļu pili. Mūsu atpūta sākās jau Limbažu Pilsmuižas krodziņā, par kuru Guntars pēc atmiņas atcerējās kā vietu, kur kādreiz labi paēsts. Krodziņš tiešām iepriecināja gan ar apkalpošanu, gan ēdiena kvalitāti, gan omulīgo un veclaicīgo atmosfēru.
Pēc tam steidzāmies uz Dikļu pili, kur bija paredzēts Goran Gora koncerts. Dikļu pils klētī bija ļoti patīkama atmosfēra: dzērienu bārs savdabīgā stikla terasē, pie sienām gleznas, un skatuve bija noformēta meža noskaņā - projektors izgaismoja skaistu meža attēlu, starp instrumentiem rēgojās putnu izbāžņi un skatuves priekšā, kur sēdēja pats dziedātājs, atradās lapsa.
Koncerts noritēja augstākajā līmenī - instrumentu dažādība, ļoti laba skaņas kvalitāte un labākie skaņdarbi. Tas viss ļāva izbaudīt skaistu mūziku un pozitīvas emocijas.  Lai gan pirmspēdējās dziesmas "The Girl In The Backseat" laikā mani pārņēma aizkustinājums, un es ļāvu vaļu asarām...dažkārt aizkustinājums un asaras arī ir pozitīvas emocijas.
Vakars turpinājās tikpat romantiski un patīkami: pastaiga Dikļu pils pagalmā, izsmalcinātas vakariņas restorānā un sen, sen nepiedzīvota vannošanās pirms miega.
No rīta izbaudījām peldi baseinā un plunčāšanos baseinā, pēc tam sātīgas brokastis saulainajā pils verandā. Te arī savstarpēji apmainījāmies iespaidiem ar jaunu pāri. Saruna lieliski papildināja brokastu atmosfēru.
Ne velti Dikļu pils sevi sauc par izcilu vietu - mums izdevās izbaudīt izcilu atpūtu!

1 komentārs:

  1. O, skatos, ka esi nomainījusi bloga "ādiņu"! Pavasarīgi! Liels prieks, ka Dikļu brauciens un Goran Gora izdevās. Mūsdienās nav daudz mākslu, kas aizkustina, tāpēc tādi brīži ir jāizbauda un jāpatur sirdī kā pērlītes... :)!

    AtbildētDzēst