sestdiena, 2011. gada 26. marts

Ēdam mājās!

Draudzenes grāmatu plauktā pamanīju jauku, Zvaigzne ABC 2009. gadā izdotu, pavārgrāmatu, kuras autore ir aktrise Jūlija Visocka. Un labi, ka pamanīju!!! Jo grāmata izrādījās ļoti iedvesmojoša (lai gan par visām pavārgrāmatām to nevarētu teikt). Vienu no ēdieniem sagatavoju jau pirmajā vakarā. Izdevās ļoti garšīgi!
Cik ļoti mani aizrāva viņas vadītais kulinārais raidījums! Un par šo grāmatu varu teikt to pašu, jo grāmatā caurstrāvo šīs sievietes enerģija. Man ļoti patīk, ka šī sieviete zina, kas viņai patīk, zina, kas viņai palīdz virtuvē, un viņa nebaidās tajā dalīties ar saviem padomiem. Man ļoti patīk, ja cilvēks ir ar kaut ko aizrāvies, un šajā grāmatā var just aizrautību katrā receptē un katrā krāšņajā fotogrāfijā.
Kā saka pati aktrise: "Varbūt kādam tas šķitīs diezgan dīvaini, bet būtībā es jūtos kā uz skatuves. Tikai es neuzstājos ar Džuljetas monologu, bet gan ar šokolādes pudiņu vai ķirbju zupu; izdodas - aplausi, neizdodas - pieklājīga klusēšana vai (gadās arī tā) neslēpts izsmiekls."
Grāmata ir gan vizuāli baudāma, gan pilna ar vērtīgiem padomiem par virtuves palīgrīkiem un dažādiem produktiem - kā izvēlēties labāko, svaigāko, kā uzlabāt un kurā valstī var atrast labāko kafiju, labāko sieru un sviestu.

3 komentāri:

  1. 1) Var ēst mājās... 2) Bet var ēst arī pie Ainas mājās! Man šī otra ideja patīk labāk! :D Hahahaha!!!

    Forši, ka atradi iedvesmas avotu kulinārijā!!!

    AtbildētDzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst