ceturtdiena, 2013. gada 24. janvāris

Pirmsmiega rituāls.

Līdz šim Lainei pirmsmiega rituāla nebija. Tomēr, ņemot vērā, ka vairākus vakarus pēc kārtas iemigšana pārvērtās par ilgstošu raudāšanu, sāku interesēties par iespējamiem vakara rituāliem. Šķita, ka tik mazama bērniņam ritālu nav iespējams ieviest, bet tad noskatījos Māmiņu kluba tiešraidi par miedziņu un pašķirstīju grāmatu "Māte un bērns" (96.-97.lpp), un nolēmu pamēģināt noteiktā laikā organizēt gaisa peldi un vieglu masāžu. Vakar bija pirmā reize. Lainītei patika, un patiešām iemigšana izvērtās par ļoti mierīgu pasākumu. Šoreiz izmantoju extra virgin olīveļļu, bet nākamajām reizēm jau pasūtīju Weledas masāžas eļļiņu ar lavandas aromātu. Ļoti ceru, ka masāža kļūs par mūsu jauko pirmsmiega rituālu. Atliek cerēt uz mammas uzņēmību un pacietību.

2 komentāri:

  1. Ļoti domīga Laine izskatās šajā bildē. :) Laikam aizdomājusies par masāžu un pie sevis nodomājusi: "Hmmm, nezinu, kas ir masāžam, bet varētu pamēģināt!" :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, tā laikam arī bija: Laine īsti nezināja, kas ir masāža un kad to uzzināja, tad izrādīja nepatiku. Īsti nav skaidrs, vai viņai nepatika pati masāža vai arī tas sakrita ar viņas pirmsmiega neatsaucīgo garastāvokli :) Vakar mēģināju masēt tikai pēdiņas, tad bija viss kārtībā un arī drīz vien iemiga. Būs jāseko viņas vēlmēm un garatāvoklim - tāds laikam ir vecāku uzdevums.

    AtbildētDzēst