trešdiena, 2013. gada 20. februāris

Praktiskas lietas, kas man noder, rūpējoties par mazuli.

1. Zeķu jautājums. Līdz pat šim brīdim (mazulītei tagad gandrīz 5 mēneši) nav vērts iegādāties un vilkt apģērbu, kuru uzvelkot nav apģērbtas pēdiņas, t.i., tik mazam bebim atsevišķas zeķītes kājās neturas. Tāpēc, ja jāpērk kādas biksītes, rāpulīši vai tml., tad tikai kopā ar "pēdiņām".
2. Pakaviņš. Nespēju iedomāties, kā būtu, ja pakaviņa mums nebūtu. Mums īpaši tas noder no paša sākuma, kad noņēmām vienu malu gultiņai, ielikām pakaviņu. Tādā veidā bērniņš nekur aizvelties nevar un ir ļoti viegli pie viņa aizsniegties, jo mazuļa gultiņa ir piestumta pie mūsu gultas.
3. Mazgājamās autiņbiksītes. Mana pieredze ir tāda, ka labāk izvēlēties universāla izmēra autiņbiksītes, piem., ar spiedpogām (es izmantoju www.mazi.lv), nevis biksītes pēc izmēra, jo tās ļoti ātri kļūst mazas.
4. Autiņbiksītes. Nav vērts pirkt dārgas autiņbiksītes. Kvalitātes ziņā ļoti labas ir pēc Rimi pasūtījuma ražotās zīmola "Loving" biksītes. Ja salīdzina ar Huggies biksītēm, tad ar Loving daudz retāk gadījušās noplūdes.

Domājams ar laiku sarakstu papildināšu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru