otrdiena, 2011. gada 7. jūnijs

Laivu brauciens - vieno un vairo izturību.

Brauciena sākums bija ļoti viegls un jauks: skaistie dabasskati, brīnišķīgais laiks, riverdziesmu meldiņu atcerēšanās, prieks par katru nopeldēto kilometru... bet pēc pirmās apmaldīšanās kļuva skaidrs - tas nav tikai izklaides brauciens... te jārūda sava izturība, prasme nepadoties pirmajās grūtībās, un tad noder komandas dalībnieku draudzīgais atbalsts.
Maniem, fiziskai slodzei nepieradušiem muskuļiem, tas bija pamatīgs pārbaudījums... un ne tikai muskuļiem: šoreiz bija jācīnās arī ar savu iekšējo pretestību - ko darīt, ja spēka it kā nav, bet nevar apstāties ezera vidū, piesist ar kāju pret laivas dibenu un teikt: es tālāk nepeldēšu :) Ja vien tev ir svarīga komanda, tad peldēsi gan - nekur neliksies! :)
Un mēs to paveicām! Un tālāk bija arvien interesantāk un skaistāk, Dubnas pirmsākumi, Dubnas upīte... lauku mājiņas kā sapņu pilis ezera krastos, suņu, govju, aitu sveicieni! Kopības sajūta ir neatsverama, jo to mēs izdarījām kopā, tas ir mūsu kopīgais pasākums: Ingas, Riharda, Ainas un Guntara! Novēlu to izbaudīt arī citiem! Informācija par laivu nomu Latgalē: www.nomalaivu.lv
Rihardam novēlu drīzu pirksta izveseļošanos - kā viņš pats teica: "bez tādiem starpgadījumiem piedzīvojumu brauciens nav piedzīvojumu brauciens."

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru